top of page
Japanse head spa
Japanese Head Spa

Over ons

Ervaar het ultieme in ontspanning en verjonging met Head Spa, de eersteklas Japanse Head Spa die nu beschikbaar is Amsterdam West. Onze unieke Head Spa behandeling is ongelooflijk populair in Japan, en nu kun je het hier in de Nederland ervaren. Onze behandeling bevordert niet alleen de haargroei, maar onze bekwame therapeuten maken ook gebruik van drukpunten op het hoofd om uw hele lichaam een ontspannende ervaring te geven. We gebruiken alleen de beste producten van het gerenommeerde merk OUAI, dus je kunt erop vertrouwen dat je haar en hoofdhuid in de beste handen zijn.  Boek vandaag nog uw afspraak en trakteer uzelf op de ultieme verwennerij en verjonging bij The Japanese Head Spa Company.

Geschikt voor alle haartypes.©

Better_Together_Kit_Site_Asset_Product_Lifestyle_Images_Desktop_1600x1620-3_edited_edited.
ouai_scalp_serum_balancing_and_hydrating_ouai_thick_and_full_supplements_1080x.webp

Missie

Onze missie bij het oprichten van The Japanese Head Spa Company was om de biologische salon ervaring opnieuw te definiëren. Met een holistische benadering van haarverzorging en schoonheid begint onze filosofie met haargezondheid als basis voor stralende resultaten.

 

Onze salon is er een met traditionele Japanse technieken voor een natuurlijke en wellness-minded klantenkring in Amsterdam en de rest van  Nederland.

 

 

De gezondheid van je haar bij de wortels wordt vaak over het hoofd gezien. Niet bij ons. Onze Head Spa reinigt diep, ontgift en revitaliseert de hoofdhuid om blijvende glans en groei te bevorderen. Bovendien maken onze deskundigen uitsluitend gebruik van vegan producten, zodat onze klanten nooit worden blootgesteld aan gifstoffen of chemicaliën.

 

Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service en de hoogste kwaliteit haarverzorging en head-spa-behandelingen. ©

headspa
Woman getting a head massage at a spa

Visie

Onze visie om volledig natuurlijke schoonheid en Japanse haar tradities naar de cliënten te brengen, is enthousiast omarmd. We zijn zo dankbaar voor de steun en zullen onze inzet voor de gezondheid en schoonheid van uw haar voortzetten. We richten ons op onze klanten  om ervoor te zorgen dat ze het beste resultaat en de meest plezierige ervaring krijgen. ©

Woman getting a head massage at a spa
bottom of page